Tuinontwerp en Advies

Voor een goed en mooi aangelegde tuin is een goed en doordacht tuinontwerp van groot belang. Voor het maken van een tuinontwerp komt de Prachttuinen en onze tuinarchitect geheel vrijblijvend bij u langs. Tijdens het gesprek (max 1 uur) worden alle mogelijkheden van het ontwerp met u doorgesproken. De stappen en bijkomende kosten worden duidelijk uitgelegd. Voor het maken van het tuinontwerp, beplantingplan zullen kosten in rekening worden gebracht. De kosten zullen voor een deel bij uitvoering van de werkzaamheden door de Prachttuinen in mindering  worden gebracht op de offerte.

Na akkoord voor het maken van een ontwerp zal de architect uw wensen en eisen verder in kaart brengen. Ook zal hij verder ingaan op het gebruik van de tuin, omgevingsfactoren zoals schaduw- en lichtposities. Dit is van belang om tot een juist ontwerp te komen wat bij u past. Na dit gesprek gaat onze tuinarchitect aan het werk, als het basisontwerp gerealiseerd is komen we bij u terug met een ontwerp en offerte. (max. 14-21 dagen)

Voor het tuinontwerp werken wij samen met onderstaande tuinarchitect.

Meer info: www.buitencreatief.nl

.

De Tuinarchitect blijft uw plannen net zo vaak aanpassen totdat het ontwerp overeenstemt met uw wensen. Een goede voorbereiding is van groot belang om het verloop van de aanleg goed te laten verlopen en om het gewenste resultaat te behalen. Na de ontwerpfase bent u vrij om met het ontwerp meerdere partijen een offerte te laten maken.

Advies

Indien u niet weet wat de mogelijkheden zijn van uw tuin?, wat moet er gebeuren in deze tijd van het jaar?, waarom willen de planten niet groeien? kortom u zit met vragen. Neem dan contact op met de Prachttuinen, wij kunnen u adviseren over werkzaamheden in uw tuin of u contact brengen met specialisten. Het 1ste uur van ons advies is kosteloos.

 

Zwemvijvers en waterpartijen  |  Tuinontwerp en Advies  |  Tuinaanleg en Bestrating Tuinonderhoud en Renovatie