Tuinaanleg en bestrating

Tegenwoordig maken we goede overwegingen hoe we onze tuin gaan inrichten. De keuze aan materiaal die u kunt gebruiken zijn enorm, maar hoe geeft u dit vorm zodat er een harmonie ontstaat in de tuin. Om een goede harmonie te bereiken is het noodzakelijk om voor de tuinaanleg en bestrating een ontwerp te laten maken. (zie hiervoor Tuinontwerp & Advies)

Na een periode van voorbereidingen en het maken van een tuinontwerp kan er begonnen worden aan het aanleggen van uw tuin.  De materiaal en plant keuzes zijn gedaan en het is voor alle partijen duidelijk wat het eindresultaat moet worden. Door het stapsgewijs uitvoeren van alle werkzaamheden werkt de prachttuinen overzichtelijk en georganiseerd. Het gehele aanleg proces zal worden uitgevoerd door onze eigen mensen en met selectief geselecteerde bedrijven die hun specialisme kunnen toepassen. De gehele regie zal via de Prachttuinen verlopen, u heeft maar 1 aanspreekpunt. Dagelijks heeft u kort overleg met onze projectleiders over het verloop en/of eventuele aanpassingen. Ons doel is het eindresultaat te bereiken waarin u tevreden bent.

Na een periode van intensief overleg en hard werken nadert de oplevering van uw tuin. Het doorlopen en bespreken van het onderhoud van de nieuwe tuin behoort tot de oplevering werkzaamheden. De prachttuinen staat 1 jaar garant voor alle uitgevoerde werkzaamheden en zal ten alle tijden ontstaande punten verhelpen. Voor het intensief onderhoud van uw nieuwe tuin kunt u met ons afspraken maken, wij zullen tegen een zeer interessant tarief diversen onderhoudswerkzaamheden uit handen kunnen nemen.

Bestrating

De Prachttuinen kan ook uw bestrating van inrit, terras, pad door de tuin of bedrijfs- terreinverharding verzorgen. De Prachttuinen is in staat om op vakkundige wijze uw bestratingsproject te verzorgen. Wij zijn in het bezit van diversen machines om dit ergonomische en voor een marktconforme prijs uit te voeren. De Prachttuinen denkt graag met u mee over de keuzemogelijkheden van de materialen. Iedere soort bestrating vraagt een speciale wijze van verwerking. Wij verwerken de bestrating op zand, stabilisatie en betonmortel. Indien gewenst voegen wij de naden tussen de bestrating in met een onkruidvrije mortel. De afwatering van uw bestrating bekijken wij ter plaatse, hiervoor zullen de nodige maatregen worden getroffen middels lijnafwatering of kolken indien mogelijk.

Half-verharding

Indien u een inrit, pad of oppervlakte wilt laten inrichten met half-verharding dan is de Prachttuinen uw ideale partner. Wij adviseren u in de juiste vorm om half-verharding toe te passen in de tuin en begeleiden u in de keuze van de grint of greffel. De ondergrond van half-verharding kan op meerdere wijze worden ingericht. Gebroken puin, grint of grasplaten zijn veel voorkomende oplossingen. Laat u hier vrijblijvend informeren.

Comments are closed.