Veelgestelde Vragen

Q?

Ik heb bouwplannen, wanneer schakel ik de hovenier / tuinarchitect in?

A.

Indien u bouwplannen heeft is het belangrijk vroegtijdig de tuinarchitect in te schakelen. Zodra er begonnen is met de bouwwerkzaamheden raden wij u aan contact op te nemen voor het maken van een eerste kennismakingsgesprek. Het meedenken in een vroegtijdig proces kan leiden een financieel voordeel. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk hier bij onze Tuinontwerp en Advies werkzaamheden.

Q?

Kunnen jullie een totaalproject aanleggen en/of aansturen?

A.

Doordat wij samen werken met meerdere gespecialiseerde bedrijven zijn wij in staat een totaal project aan te nemen en te begeleiden. Uw voordeel is dat u één aanspreek heeft.

Q?

Hoe werkt een tuinontwerp fase voorafgaand aan de tuinaanleg?

A.

Indien u een tuinontwerp wilt laten maken zal onze tuinarchitect dit inventariseren, hieraan zijn kosten verbonden maar verder geen verplichtingen voor aanleg. Bij iedere tuinontwerp zal een offerte worden aangeboden om zo ontwerp en budget in balans te houden. De tuinarchitect zal u tijdens het ontwerp proces begeleiden en adviseren.

Q?

Mijn tuin moet worden gesnoeid, hoe kan ik dit regelen?

A.

Als u met ons contact opneemt dan komen wij vrijblijvend bij u langs om de werkzaamheden te bekijken. Wij kunnen u direct of later per mail een prijs geven omtrent de uren en bijkomende kosten.

Q?

Wij wonen op een balkon/dakterras, doen jullie hier ook werkzaamheden?

A.

Ook het onderhoud of de aanleg van balkomtuinen kunnen wij voor u verzorgen. Graag maken wij met u een afspraak om de mogelijkheden door te spreken.

Q?

Wij wonen in het buitenland, werken jullie ook internationaal?

A.

In verband met de logistieke processen, verloren uren beperken wij onze werkzaamheden tot 100 km rondom Oisterwijk, mocht u in het grens gebied wonen dat zijn er zeker mogelijkheden.

Q?

Hebben jullie ook een showroom / modeltuin?

A.

Wij hebben geen showroom of modeltuin. Indien er materiaal moet worden bekeken kunnen we materiaal meenemen of een bezoek brengen aan een showtuin van onze partner / leverancier.