Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel: De Prachttuinen is een hoveniersbedrijf in Oisterwijk. Sinds 2012 is de prachttuinen werkzaam voor particulier en bedrijf. Sinds de oprichting maken wij een enorme groei door en zien wij het vaste klanten bestand groeien. Onze werkzaamheden bestaan uit Tuinontwerp en Advies, Tuinaanleg en bestrating, Tuinonderhoud en Renovatie, Zwemvijvers en Waterpartijen. De Prachttuinen onderscheid zich door het opbouwen van een langdurige relatie met onze klanten. De kwaliteit prijsverhouding houden wij in balans door toegevoegde waarde te bieden in onze werkzaamheden. Dit is alleen mogelijk door te werken met zeer gemotiveerde medewerkers dit hun vak als hovenier verstaan. Onze medewerkers zijn dan ook bekwaam hovenier en in het bezig van het diploma. Bij de Prachttuinen weten we van aanpakken, gaan we voor 100% kwaliteit en klanttevredenheid. Door de samenwerking met betrouwbare partners is het voor de Prachttuinen mogelijk om grootte onderhoud en aanleg projecten aan te nemen.

 

Missie

Het is onze missie iets bij te dragen aan de omgeving waarin we leven. Bezig zijn met groen, planten behoud, de natuur en beheer hiervan. Door zuinig te zijn op ons groen, dit te combineren met nieuwe hedendaagse trends zetten wij uw tuin om in een tuinparadijs. Het omzetten van tuinen in een creatief concept waarin dier en groen beter tot hun recht komen. Het veranderen van uw leefomgeving, meer rust, meer beleving dat willen wij bereiken.

Tuinen zijn het verlengstuk geworden van onze binnen omgeving, zodra het kan willen we buiten genieten, leveren en eten, hiervoor richten wij ruimtes in die bij u situatie passen.

Visie

De Prachttuinen heeft een duidelijke visie. Het aanleggen en onderhouden van hoogwaardige groenprojecten.

Werken voor particulieren en bedrijven. Omdat wij een vertrouwens relatie opbouwen staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Met een groep van maximaal 6 hoveniers willen wij zorgdragen voor deze projecten. Net als kwaliteit zijn uitstraling, verzorging en vakmanschap belangrijke USP. Dit is wat een klant mag verwachten maar ook zeker krijgt. Wij weten dat je een goede indruk maar 1 keer kunt maken, dat is wat we willen en wat we doen. Onze offertes zijn transparant, overzichtelijk opgebouwd. Klanten weten vooraf waar de financieel aan toe zijn.