Aanleg tuinen Tesla Tilburg

Aanleg tuinen Tesla Tilburg door de Prachttuinen. Wij hebben de nieuwe tuin rondom de Tesla fabriek mogen aanleggen voor onze opdrachtgever Dok Vast te Oisterwijk. De tuin moeste een natuurlijke uitnodigende tuin worden die voor de Tesla medewerkers in hun pauze zou kunnen worden gebruikt. Wij hebben in samenspraak met Buiten Creatief uit Oisterwijk een ontwerp laten maken welke paste in de behoeft van de opdrachtgever en Tesla als gebruiker.

Over het gehele Tesla terrein vinden we kleine parkjes met banken, wandelpaden en natuurlijk veel groen. Zodra je het terrein op komt rijden valt de enorme vijver bij de entree van het gebouw direct op. De vijver heeft een grootte duurzame vlonder welke gebruikt kan worden als terras an het water. De beplanting kenmerkt zich door strakke hagen in combinatie met verschillende soorten heesters, vaste planten en natuurlijk grote groepen van grassen als bodembedekker.

De Prachttuinen uit Haaren heeft een onderhoudsovereenkomst met de opdrachtgever om het park, de tuin rondom het Tesla kantoor, fabriek is een goede staat te behouden. Tesla stelt hoge eisen aan de kwaliteit en uitstraling van hun product en naam, en willen dit ook buiten laten zien. Voor de prachttuinen een prima uitdaging waar wij voldoende invulling aan kunnen geven. Momenteel hebben wij bijna wekelijks een ploeg onderhoudsmedewerkers op het terrein van Tesla rond rijden om onderhoud aan de tuin te plegen.

Comments are closed.